Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Ontspannen training op Varkenoord

De selectie van Feyenoord heeft dinsdagochtend op Varkenoord een ontspannen training afgewerkt. Met de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Heracles Almelo nog in de benen speelden de basisspelers tijdens het duel in het Polman Stadion onder meer een partij voetvolley.
Het viertal Ron Vlaar, Tim de Cler, Stefan de Vrij en Luigi Bruins bleek hierin het meest bedreven en won onder toeziend oog van trainer Mario Been en tientallen supporters op overtuigende wijze van Ruben Schaken en zijn jonge ploeggenoten Leroy Fer, Bruno Martins Indi en Luc Castaignos.



De spelers die maandagavond met Jong Feyenoord/Excelsior in actie kwamen tegen het beloftenelftal van Heracles Almelo liepen samen met hersteltrainer Marcel Cas uit en deden aansluitend een passoefening. Onder meer Sekou Cissé en Jerson Cabral werkten af op de doelmannen Rob van Dijk en Erwin Mulder.



De oefensessie van dinsdagochtend was de laatste op Nederlandse bodem in de aanloop naar de return tegen AA Gent in de Europa League van aanstaande donderdag. Woensdagavond maakt de selectie van Mario Been kennis met het Jules Otten Stadion wanneer het in het onderkomen van Gent een training afwerkt. AA Gent tegen Feyenoord begint donderdagavond om 20.00 uur.