Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het tweede nummer van het seizoen is uitgebreid aandacht voor de aanwinsten Fedor Smolov en Michael Lumb. Smolov komt in het Interview van de maand aan het woord over zijn eerste indrukken in Rotterdam en zijn verleden in Rusland. Daarnaast is er plaats voor een uitgebreide kennismaking met Lumb, de verdediger die voorbestemd was om autocoureur te worden maar via een omweg in het voetbal terecht kwam.
Verder deze maand in Feyenoord Magazine: twintig kenners staan stil bij het afscheid van Fred Blankemeijer, een reportage vanaf de golfbaan met oud-spits Harry van der Laan, een impressie van het bezoek van de selectie aan het Sophia Kinderziekenhuis, alles over de grasmat van De Kuip en de mooiste foto’s van het afgelopen trainingskamp van Feyenoord in Spanje en Portugal. Uiteraard is er ook plaats voor vaste rubrieken als Mijn Feyenoord met acteur Winston Post en de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo. Ambassadeur Gerard Meijer heeft vanaf deze maand een nieuwe rubriek, waarin hij een historische foto met een actuele aanleiding bespreekt.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.