Fanshop
Fanshop

El Ahmadi niet tegen AA Gent

Karim El Ahmadi is niet inzetbaar als Feyenoord het donderdagavond in de return van de play-offs om een plaats in de groepsfase van de Europa League opneemt tegen AA Gent. De Marokkaans international ondervindt nog teveel hinder van een heupblessure die hij afgelopen zondag in het duel met Heracles Almelo opliep. André Bahia is er eveneens niet bij in België. De centrale verdediger moet net als tijdens de heenwedstrijd in De Kuip verstek laten gaan vanwege een knieblessure.
Trainer Mario Been kan in het Jules Otten Stadion wel weer beschikken over Sekou Cissé. De Ivoriaanse aanvaller is samen met achttien ploeggenoten afgereisd naar Vlaanderen. ‘Er zal dus voor de wedstrijd nog één speler af moeten vallen’, zei Been woensdagavond voorafgaand aan de groepstraining die de Rotterdammers af zullen werken in de thuisbasis van AA Gent. ‘Maar iedereen die erbij is kan ook starten aan de wedstrijd.’

Mocht Cissé in actie komen tegen Gent, dan zouden dat zijn eerste minuten van het seizoen in wedstrijdverband zijn. De aanvaller stond de afgelopen maanden aan de kant met een teenblessure en hervatte vorige week de groepstraining.

Naast El Ahmadi en Bahia ontbreken in België ook Diego Biseswar, Jon Dahl Tomasson en de langdurig uitgeschakelde Dani Fernández en Bart Schenkeveld.