Fanshop
Fanshop

Rustige trainingsweek in aanloop naar vrij weekeinde

De Feyenoord-selectie heeft in verband met het aanstaande vrije weekend een rustige trainingsweek voor de boeg. Daarin staat alleen op woensdag en donderdag een groepstraining op het programma. Beide oefensessies op Varkenoord beginnen om 10.30 uur. Op maandag werkt de groep ook nog een hersteltraining af. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag is de selectie vrij.
Mario Been zal de komende week over een kleine groep kunnen beschikken in verband met internationale verplichtingen voor verschillende spelers. Zo is Ron Vlaar opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal op vrijdag (3 september) tegen San Marino en op dinsdag (7 september) tegen Finland en maakt Jerson Cabral onderdeel uit van de selectie van Jong Oranje voor het EK-kwalificatieduel met Jong Spanje op donderdag 2 september.

Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Luc Castaignos behoren tot de selectie van Nederland onder 19, dat oefeninterlands speelt tegen achtereenvolgens Duitsland en Griekenland op respectievelijk donderdag 2 september en dinsdag 7 september. Karim El Ahmadi is opgeroepen voor de interland van Marokko tegen de Centraal Afrikaans Republiek op zaterdag 4 september.

De eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord is op zondag 12 september. De Rotterdammers gaan dan op bezoek bij NAC Breda. Klik hier om het volledige trainingsprogramma te bekijken. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.