Oranje onder 19 naar remise dankzij treffers Castaignos

Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar heeft donderdag een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Duitsland met 2-2 gelijk gespeeld. Feyenoord-spits Luc Castaignos maakte beide doelpunten in het duel dat werd gespeeld in Groesbeek. Voor rust wisten beide ploegen eenmaal te scoren en zowel Nederland als Duitsland verdubbelde de productie in de tweede helft. Naast Castaignos begonnen ook Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi in de basis. De twee verdedigers vormden het centrale duo en gaven nauwelijks een kans weg. Kevin Jansen kwam als invaller in de ploeg.
Castaignos maakte halverwege de eerste helft de openingstreffer, maar Duitsland kwam vier minuten later al langszij. Tien minuten voor tijd leken de bezoekers met de winst te vertrekken toen Cigerski de 1-2 op het scorebord te zetten, maar Castaignos herstelde diep in blessuretijd het evenwicht door een voorzet prima af te ronden.