Cabral debuteert met nederlaag voor Jong Oranje

Jerson Cabral heeft donderdagavond zijn debuut gemaakt voor Jong Oranje in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Spanje, die eindigde in een 2-1 zege voor de Spanjaarden. De aanvaller stond na een half uur spelen aan de basis van de gelijkmaker voor Nederland, dat zich als groepswinnaar al heeft geplaatst voor de play-offs, nadat de thuisploeg vier minuten eerder op voorsprong was gekomen. Cabral bekroonde een fraaie actie vanaf de rechterflank met een schot op de paal. Bas Dost kon vervolgens de rebound in een leeg doel binnen werken.
Acht minuten na rust bepaalde Diego Capel de eindstand, door de 2-1 voor Spanje op het scorebord te zetten. Jong Oranje eindigde de wedstrijd met tien man, omdat invaller Maikel Kieftenbeld tien minuten voor tijd een rode kaart kreeg. Cabral speelde de volledige wedstrijd.