Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Alle internationals terug in Rotterdam

Alle spelers van Feyenoord die de afgelopen anderhalve week uitkwamen voor diverse nationale elftallen zijn weer terug in Rotterdam. Ron Vlaar sloot zich donderdagochtend op Varkenoord direct aan bij de groepstraining. De centrale verdediger die deel uitmaakt van de selectie van het Nederlands elftal nam aan de volledige oefensessie deel.


De jeugdinternationals Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Luc Castaignos lieten zich ook weer zien in Rotterdam. Het drietal speelde dinsdag nog onder zware omstandigheden in Athene een oefeninterland tegen Griekenland O/19 en werkte individueel een herstelprogramma af.



De oefensessie op Varkenoord werd afgesloten met een partijvorm, waarbij Darley, Rob van Dijk en Erwin Mulder om beurten een doel verdedigden. Laatstgenoemde sluitpost hervatte dinsdag de groepstraining, nadat hij vorige week nog apart van de selectie trainde. Mulder liep in het duel met Vitesse een blessure aan zijn vinger op en moest als gevolg daarvan een week lang de keeperstraining aan zich voorbij laten gaan.