Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Van Dijk vervangt Mulder in Breda

Erwin Mulder is niet inzetbaar als Feyenoord het aanstaande zondag opneemt tegen NAC Breda. De doelman ondervindt nog te veel hinder van een blessure aan zijn vinger die hij tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse opliep. Rob van Dijk vervangt de doelman van Jong Oranje onder de lat in het Rat Verlegh Stadion. ‘We hebben het donderdag nog wel geprobeerd met Erwin op de training, maar hij kon door de pijn nog niet vrijuit keepen’, zei trainer Mario Been vrijdagmiddag.
André Bahia keert in Breda terug in de basisopstelling van Feyenoord. De centrale verdediger stond de voorbije weken aan de kant met een knieblessure, maar is inmiddels volledig inzetbaar. ‘Bruno Martins Indi heeft het als zijn vervanger uitstekend gedaan, maar André brengt meer ervaring met zich mee’, zei Been. ‘Het is goed om te weten dat er met Bruno een goede vervanger voor André klaarstaat.’

Naast Mulder kan Been tijdens het duel met de Bredanaars ook niet beschikken over Bart Schenkeveld, Dani Fernández en Jon Dahl Tomasson. Schenkeveld en Fernández zijn langdurig uitgeschakeld met een knieblessure, terwijl Tomasson heeft te kampen met een bovenbeenblessure.