Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

De Klassieker live bij Megastad FM

Een live verslag van de wedstrijd Feyenoord - Ajax (aanvang 12.30) is zondag 19 september te beluisteren op de Rotterdamse radiozender Megastad FM. De omroep zal tussen 11.00 en 16.00 uur een speciale sportuitzending verzorgen rondom de Klassieker, inclusief een live-registratie van de wedstrijd.
Feyenoord en Megastad FM zijn dit eenmalig overeengekomen om te zorgen dat de voor Feyenoordfans zeer belangrijke wedstrijd in elk geval ook live op de radio is te volgen, nu de club nog in onderhandeling is over wie de vaste regionale/lokale radiopartner wordt.

Feyenoord is blij met de bereidheid van Megastad FM om (vooralsnog) eenmalig van alles op te tuigen om een live radioverslag mogelijk te maken. Fans die niet naar het stadion kunnen komen en de wedstrijd ook niet via Eredivisie Live kunnen volgen of anderszins rekenen op een gezond chauvinistisch verslag, kunnen zo de Klassieker toch zo goed als integraal volgen.

Feyenoord is nog in gesprek met partijen om te bezien aan wie ze het regionale/lokale partnerschap voor de rest van het seizoen en de komende jaren ter beschikking stelt. Doordat Megastad de Klassieker nu gaat uitzenden hoeven de Rotterdamse fans van die wedstrijd in elk geval niets te missen als ze voor een live-verslag van de radio afhankelijk zijn en heeft de club bovendien meer tijd om tot een definitief besluit te komen.

Megastad FM is, als opvolger van Stadsradio Rotterdam, te vinden op de frequentie 93,9 FM, op de kabel 105.9 FM en via internet www.megastadfm.nl. De uitzending is ook te beluisteren via de website van Feyenoord. www.feyenoord.nl