Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het derde nummer van het seizoen is uitgebreid aandacht voor de talenten Stefan de Vrij en Jerson Cabral. De Vrij vertelt in een openhartig interview over de rol die het geloof in zijn leven speelt en welke invloed dit heeft op zijn voetbalcarrière. Cabral stelt zich na een stormachtige entree in het eerste elftal van Feyenoord voor en gaat onder meer in op de band met zijn tweelingbroer Jercely en zijn liefde voor Kaapverdië.
Verder deze maand in Feyenoord Magazine: het interview van de maand met PowNed-voorzitter en Feyenoord-supporter Dominique Weesie, een reportage over de totstandkoming van de nieuwe spelersbus, een bezoek aan Ed de Goey die keeperstrainer is bij RKC Waalwijk, een interview met de voormalige Surinaamse bondscoach Kenneth Jaliens die stage loopt op Varkenoord en een bijzondere terugblik op de winst van de Wereldbeker veertig jaar geleden. Uiteraard is er ook plaats voor de vaste rubriek Mijn Feyenoord en de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo. In de rubriek Trainerstaal, waarin Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay om beurten hun belevenissen in het trainersvak bijhouden, is het deze maand de beurt aan Van Bronckhorst.
 
Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.