Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Middagtraining met grote groep

Feyenoord heeft donderdagmiddag voor het eerst in de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen De Graafschap met de volledige selectie getraind. Omdat woensdagavond de inhaalwedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong FC Groningen op het programma stond was die mogelijkheid deze week er nog niet eerder. De vier selectiespelers die woensdag met de beloften in actie kwamen, te weten Bruno Martins Indi, Michael Lumb, Ricky van Haaren en Adil Auassar, werkten op het trainingsveld een apart programma af en zochten voortijdig de kleedkamer op.


Voor de groep stond het grootste deel van de training die bijna twee uur duurde in het teken van verschillende positie- en partijspellen. Erwin Mulder kwam individueel in actie samen met hersteltrainer Marcel Cas. De doelman is herstellende van een blessure aan zijn ringvinger.



Feyenoord werkt in de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen De Graafschap van aanstaande zondag nog twee groepstrainingen af. Vrijdag wordt er om 10.30 getraind op Varkenoord, terwijl de oefensessie van aanstaande zaterdag op het trainingscomplex om 14.00 uur begint.