Fanshop
Fanshop

Amateur-partners met korting naar Feyenoord-FC Twente

Alle Amateur-partners van Feyenoord kunnen met korting naar de wedstrijd Feyenoord tegen FC Twente op zaterdag 16 oktober. De amateurclubs die als officieel Amateur-partner aan Feyenoord zijn verbonden, hebben vrijdag per e-mail een aanbod ontvangen om met korting kaarten voor dit duel aan te schaffen. Bovendien maken alle elftallen en teams die op deze manier de wedstrijd tegen FC Twente bezoeken kans op een gasttraining van Feyenoord op het complex van de winnende vereniging.
Feyenoord stelt sinds het seizoen 2006/2007 Nederlandse amateurclubs in staat om officieel Amateur-partner van Feyenoord te worden. Het is een van de projecten die vallen onder Feyenoord in de Samenleving, waarmee de club vorm geeft aan haar sociaalmaatschappelijke activiteiten.

Door Amateur-partner van Feyenoord te zijn kan een vereniging haar leden leuke extra’s bieden, uiteraard in relatie tot Feyenoord. Te denken valt hierbij aan het bezoeken van wedstrijden, activiteiten in de regio waaruit de vereniging afkomstig is, kortingen op Feyenoord-producten en rondleidingen in De Kuip. De kern van het samenwerkingsverband bestaat uit het ‘samen leuke dingen doen’ en richt zich niet op het technische vlak.

Klik hier voor meer informatie over Feyenoord Amateur-partners.