Fanshop
Fanshop

Selectie opgesplitst tijdens dinsdagtraining

De selectie van Feyenoord heeft dinsdagochtend in twee aparte groepen een training op Varkenoord afgewerkt. Op het ene trainingsveld liepen de spelers die maandagavond meespeelden in het duel van Jong Feyenoord/Excelsior uit onder leiding van Marcel Cas. De hersteltrainer ging met in totaal acht spelers aan de slag, waaronder ook Stefan de Vrij. De verdediger sloot zich aan bij de uitlooptraining omdat hij de voorbije dagen kampte met griepverschijnselen.


Op het andere trainingsveld moest het merendeel van de spelers die afgelopen zaterdag tegen FC Twente in actie kwamen vol aan de bak onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg. Nadat het conditieonderdeel erop zat, nam Mario Been de spelers over en besloot de groepstraining met een oefening waarin passen en afwerken centraal stonden.



Ondanks de soms pittige regenbuien hadden veel supporters de weg naar Varkenoord gevonden. Vanwege de herfstvakantie stonden er langs de rand van het trainingsveld vooral veel kinderen. Na afloop van de training stortten zij zich massaal op de Feyenoord-spelers voor een handtekening en een foto. Zo had Ron Vlaar na afloop van zijn revalidatietraining over aandacht van de fans niet te klagen.