Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het vierde nummer van het seizoen komt Tim de Cler uitgebreid aan het woord over heden, verleden en toekomst. De verdediger blikt terug op de afgelopen seizoenen bij Feyenoord en bespreekt zijn toekomst als voetballer. Bruno Martins Indi komt in het nieuwe clubmagazine uitgebreid aan bod in een groot interview. De jeugdinternational stelt zichzelf voor en blikt terug op de eerste stormachtige maanden van het seizoen.
Verder deze maand in Feyenoord Magazine: het interview van de maand met aanvaller Craig Bellamy, die al van kleins af aan Feyenoord-supporter is, een update over de stand van zaken van Het Legioen, een bezoek aan oud-Feyenoorder René Hofman in Limburg, een top 10 van de mooiste wedstrijden tussen Feyenoord en PSV uit het verleden en een interview met coördinator van de medische staf René Dannenburg.

Uiteraard is er ook plaats voor de vaste rubriek Mijn Feyenoord en de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo. In de rubriek Trainerstaal, waarin Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay om beurten hun belevenissen in het trainersvak bijhouden, is het deze maand de beurt aan Makaay.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.