Fanshop
Fanshop

Feyenoord werkt toe naar duel met Roda JC

Feyenoord-trainer Mario Been heeft een flinke opsteker gekregen in de aanloop naar het duel van aanstaande zondag met Roda JC Kerkrade. De oefenmeester zag donderdagochtend zijn aanvoerder Ron Vlaar volledig meetrainen met de selectie van Feyenoord. De centrale verdediger hervatte woensdag al de groepstraining, maar deed donderdag voor het eerst weer mee tijdens een felle partijvorm op een klein veld. De komende dagen zal moeten blijken of Vlaar op tijd fit is voor de wedstrijd tegen de Limburgers.
Op Varkenoord waaide donderdagochtend een straffe herfstwind over het trainingsveld, waar de oefensessie werd afgesloten met een minitoernooi op een klein veld tussen drie ploegen. De winnende partij kon na afloop toezien hoe de twee andere teams nog een aantal keer het veld heen en weer moesten rennen.

Feyenoord treft Roda JC Kerkrade aanstaande zondag in De Kuip. Het duel tijdens de dertiende speelronde van de eredivisie begint om 14.30 uur. De KNVB heeft Pieter Vink aangesteld als scheidsrechter. Tot aan de wedstrijd tegen de Limburgers werkt de selectie van trainer Mario Been nog twee groepstrainingen af. Zowel op vrijdag als op zaterdag wordt er ’s ochtends om 10.30 uur getraind op Varkenoord.