Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Selectie luncht met prijswinnaars PUMA

De selectie van Feyenoord heeft donderdagmiddag een luxe lunch genuttigd samen met vijftig prijswinnaars van PUMA. In de Van Beuningen-zaal zaten de spelers en trainers van Feyenoord zij aan zij met de vijftig supporters en kwam onder meer de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Roda JC Kerkrade ter sprake. Voorafgaand aan de lunch werd er op het hoofdveld van De Kuip een groepsfoto gemaakt.
Het arrangement bestond verder uit een uitgebreide rondleiding door De Kuip, die het vijftigtal onder meer langs de spelerstunnel bracht. Ook werd er donderdagochtend een bezoek gebracht aan de groepstraining op Varkenoord, waar Ron Vlaar voor het eerst sinds lange tijd volledig met de groep meetrainde.



De vijftig supporters hadden de bijzondere ontmoeting te danken aan hun deelname aan een prijsvraag die Feyenoords kledingsponsor PUMA uitschreef in de winkels van Aktiesport. De prijsvraag was gekoppeld aan de aankoop van een wedstrijdshirt van Feyenoord, waardoor het louter fans van de Rotterdamse club waren die donderdagmiddag aanschoven voor de bijzondere lunch met de spelers en trainers van Feyenoord.