Fanshop
Fanshop

Kleur De Kuip rood-wit tegen Roda JC en sc Heerenveen

Mark van Beek, voorzitter van Het Legioen, en Eric van Dorp, voorzitter van de Feyenoord Supportersvereniging, doen in een gezamenlijke oproep een beroep op de supporters van Feyenoord om De Kuip in de komende twee thuiswedstrijden volledig rood-wit te laten kleuren. Als het aan de twee voorzitters ligt, gaat elke toeschouwer bij deze wedstrijden gekleed in het rood-witte thuistenue.
‘Het zal niet alleen een fantastisch gezicht zijn, maar het moet ook vooral een symbolische uiting zijn van het feit dat de supporters ook in mindere tijden massaal achter de club staan’, aldus Mark van Beek. ‘De Kuip moet bij deze wedstrijden ook gewoon bomvol zitten. Supporters die wat minder vaak wedstrijden bezoeken, roepen wij dan ook op om er op 7 november tegen Roda JC Kerkrade of 14 november tegen sc Heerenveen bij te zijn. Dit jonge team verdient alle steun die we hen als supporters kunnen geven.’

De club zelf verleent medewerking aan de actie van beide supportersorganisaties door de thuisshirts tijdens de actieperiode voor € 30,00 in plaats van voor € 70,00 aan te bieden. Op vertoon van een seizoenkaart of dagkaart voor een van beide wedstrijden kan voor dit speciale tarief een thuisshirt worden gekocht. De actie start op vrijdagavond 5 november om 18.00 uur in de Feyenoord Fanshop op de Lijnbaan in het centrum van Rotterdam. Vanaf zaterdag 6 november geldt het actietarief ook in de Feyenoord Fanshop bij De Kuip.

Supporters die nog geen kaart voor deze wedstrijd hebben, kunnen deze aanschaffen via www.feyenoord.nl/tickets of via Ticketbox. Voor deze speciale gelegenheid zijn kaarten ook in de beide Feyenoord Fanshops verkrijgbaar.