Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

VvF, supporters en Feyenoord stellen samen investeringsplan op

Door de Vrienden van Feyenoord (VvF) worden alle Feyenoordsupporters en sympathisanten in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan het plan om Feyenoord te voorzien van een verdere kapitaalinjectie. Dit is gisterenavond besloten in een vergadering onder leiding van Pim Blokland, de woordvoerder en vertegenwoordiger van de VvF. Hierbij waren alle geledingen van de Feyenoordsupporters aanwezig, van de Feyenoord Supportersvereniging tot aan Het Legioen, alsmede directieleden van Feyenoord.

Komende tijd wordt het plan uitgewerkt in een eendrachtige samenwerking tussen de VvF, Feyenoord, de Feyenoord Supportersvereniging en Het Legioen. Hierbij dient de nodige zorgvuldigheid te worden betracht, zeker ten aanzien van fiscale- en juridische consequenties. De verwachting is dat het plan eind deze maand kan worden gelanceerd.

Gelet op de bereidheid die op dit moment in dit kader getoond wordt onder de Feyenoord aanhang en de eendrachtige samenwerking tussen club, supporters en de VvF, is Feyenoord er van overtuigd dat dit plan een succes gaat worden. Daarom ook nog een keer de oproep aan supporters verder geen individuele initiatieven te ontplooien en nog even geduld te hebben totdat het plan is gelanceerd. Feyenoord is er trots op dat zo velen de club financieel willen steunen.