Fanshop
Fanshop

Oer-Feyenoorder Fred Blankemeijer overleden

Feyenoord heeft met grote droefenis kennisgenomen van het overlijden van Fred Blankemeijer. De oer-Feyenoorder stierf in de nacht van zondag op maandag aan de gevolgen van een longontsteking. Blankemeijer, die Feyenoord diende in een veelvoud aan functies waaronder eerste elftalspeler en bestuurslid, was meer dan 70 jaar lid van de club. Fred Blankemeijer, ‘arendsoog en olifantengeheugen in dienst van Feyenoord’, is 84 jaar geworden.

De crematieplechtigheid van Fred Blankemeijer zal op zaterdag 13 november aanstaande om 11.00 uur plaatsvinden in het Crematorium ‘Rotterdam’ aan de Maeterlinckweg 101 te Rotterdam. Er is geen gelegenheid tot rouwbezoek. Na de rouwplechtigheid zal de condoleance elders in besloten kring plaatsvinden.
Bij de receptie van het Stadion Feijenoord wordt van dinsdag 9 tot en met zondag 14 november een openbaar condoleanceregister ingericht. Ook kunt u uw condoleance e-mailen naar condoleance@feyenoord.nl.

Zondag één minuut stilte
In verband met het overlijden van Fred Blankemeijer zullen aankomend weekeinde alle wedstrijden waarbij Feyenoord-elftallen in actie komen voorafgegaan worden door een minuut stilte. Ook bij het duel Feyenoord-SC Heerenveen dat voor zondagmiddag 16.30 uur op het programma staat zal een minuut stilte in acht worden genomen. Feyenoord rekent op de medewerking en het respect van alle bezoekers.