Fanshop
Fanshop

Steun Feyenoord in de tweede seizoenshelft

Feyenoord beleeft een moeizaam seizoen, maar de Rotterdammers hebben laten zien dat zij met de steun van Het Legioen absoluut tot mooie dingen in staat zijn. In een kolkende Kuip is de jonge en talentvolle selectie van Mario Been op zijn sterkst. Kan de club na de winterstop ook op jou rekenen? Vanaf € 99,00 kun je al alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de tweede seizoenshelft bezoeken. Via de halve seizoenkaart verzeker je je van een plaats in De Kuip, voor onder meer de wedstrijden tegen FC Groningen, AZ en PSV.
Snelle beslissers zijn er ook tegen Excelsior al bij!
Wanneer je nu besluit om een halve seizoenkaart aan te schaffen, kun je er al bij zijn tijdens de enige stadsderby die de eredivisie rijk is. Want als je snel beslist om een halve seizoenkaart te reserveren, ontvang je een kaart voor de wedstrijd Feyenoord tegen Excelsior op zondag 12 december aanstaande.

Gratis lid van Het Legioen
Bij elke seizoenkaart - en dus ook bij de halve seizoenkaart - is het lidmaatschap van Het Legioen tot het einde van het lopende seizoen gratis inbegrepen. Wanneer je de halve seizoenkaart bestelt, profiteer je dus ook direct van de voordelen van een lidmaatschap van Het Legioen. Zo ontvang je onder andere elke maand het Feyenoord Magazine in de bus.

Heb je al een seizoenkaart?
Ben je al seizoenkaarthouder, maar ken je iemand die Feyenoord tijdens de tweede competitiehelft ook wil steunen? Wanneer je hem of haar aanmeldt als nieuwe (halve) seizoenkaarthouder ontvang je gratis het prachtige witte uitshirt van dit seizoen. En als je vijf mensen aanmeldt, zorgt Feyenoord ervoor dat het shirt door alle spelers van de selectie wordt gesigneerd!

Kijk voor meer informatie op www.feyenoord.nl/seizoenkaart. De halve seizoenkaart is uiteraard ook verkrijgbaar aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets.