Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

De Vrij en Biseswar terug op trainingsveld

Stefan de Vrij en Diego Biseswar hebben zich donderdagochtend weer laten zien op Varkenoord. Beide Feyenoorders namen volledig deel aan de groepstraining onder leiding van trainer Mario Been. Zowel De Vrij als Biseswar startte afgelopen zondag in de basis tegen sc Heerenveen, maar beiden moesten zich in de loop van de wedstrijd laten vervangen vanwege een blessure.
De Vrij haakte af met een knieblessure en werkte de eerste dagen van de week in De Kuip een individueel trainingsprogramma af. Donderdag nam hij deel aan de volledige groepstraining, inclusief de afsluitende partijvorm. ‘Het ging prima’, zei hij na afloop. ‘Ik heb geen last gehad van mijn knie. Zoals het er nu voorstaat, ben ik zondag in Groningen gewoon beschikbaar voor de trainer.’

Biseswar sprak na afloop van de groepstraining, die ook hij van begin tot eind meemaakte, woorden van dezelfde strekking. ‘Het is altijd even afwachten wat morgen de reactie is, maar ik denk er zondag bij te kunnen zijn’, zei de aanvaller die tegen Heerenveen uitviel met kneuzing in de buikstreek.