Fanshop
Fanshop

Koevermans praat FBC bij over plannen Vrienden van Feyenoord

Feyenoords commercieel directeur Mark Koevermans heeft maandagavond tijdens een bijeenkomst in De Kuip de Feyenoord Business Club (FBC) geïnformeerd over de mogelijkheden om te participeren in de BV Vrienden van Feyenoord. Door te participeren kan de FBC aandelen krijgen in de Vrienden van Feyenoord. De Vrienden van Feyenoord zullen, indien een investering van 30 miljoen euro gerealiseerd wordt, in de nabije toekomst drie leden aan de Raad van Commissarissen van Feyenoord leveren. Koevermans zei te hopen dat de Business Club het voor elkaar krijgt om minimaal een miljoen euro bij elkaar te brengen.

Vorige maand maakte Pim Blokland, directeur en woordvoerder van de Vrienden van Feyenoord, al bekend dat Feyenoord een kapitaalinjectie van circa 17 miljoen euro tegemoet kon zien. Bij die gelegenheid liet Blokland weten dat supporters en leden van de Business Club de mogelijkheid zouden krijgen om de participeren in het plan. Maandagavond werden de FBC-leden ingelicht over de contouren van het plan dat nader uitgewerkt zal worden. Naar verwachting later deze maand zullen ook de supporters een uitgewerkt plan gepresenteerd krijgen om deel te nemen aan de kapitaalinjectie.

Na afloop van de presentatie van Koevermans in het Feyenoord Museum stond er voor de FBC-leden een gezellige wijnproeverij op het programma in De Kuip Eten & Drinken, die volledig was verzorgd door Wijnkoperij BonTon. Alle aanwezigen kregen hierbij een introductie van vinoloog Ton Grauss en konden vervolgens verschillende rode en witte wijnen proeven, uiteraard in combinatie met diverse hapjes.

Tijdens de avond was een team van Ben Barton New York aanwezig, dat sinds dit seizoen de officiële supplier van de clubkostuums van Feyenoord is. De FBC-leden kregen de mogelijkheid om kennis te maken met het kledingmerk en de collectie te leren kennen.