Fanshop
Fanshop

Sekou Cissé terug op trainingsveld

Sekou Cissé heeft deze week voor het eerst weer op het veld getraind bij Feyenoord. De aanvaller werd in oktober van dit jaar geopereerd aan een voetblessure en kwam sindsdien niet meer in actie. Cissé werkte zowel op maandag als woensdag een individueel programma af. De aanvaller zal voorlopig nog niet bij de groep aansluiten. Luigi Bruins ontbrak woensdag nog op het trainingsveld. De middenvelder is herstellende van een liesblessure. Hij miste hierdoor de afgelopen wedstrijd tegen FC Groningen. Adil Auassar, die zondag in Groningen wegens griep ontbrak op de bank, is zo goed als hersteld. De middenvelder werkte woensdag een binnenprogramma af. Fedor Smolov verblijft nog in Rusland, waar onderzoek wordt gedaan naar de aard van zijn hamstringblessure.
Voor de selectie stond woensdag een lange sessie op het programma op de trainingsvelden van Varkenoord. Nadat fysieke trainer Toine van de Goolberg een deel van de groep aan een conditietest had onderworpen, stond een groot deel van de training in het teken van een partijspel op een klein veld.

Na afloop van het partijspel gingen de aanvallers apart aan de slag met Roy Makaay voor een afwerkoefening. De oud-spits stond voor de tweede keer als trainer op het veld bij de selectie. Vorige week woensdag nam hij al een deel van de aanvallers onder zijn hoede na afloop van de groepstraining.