Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het vijfde nummer van het seizoen praat Kamohelo Mokotjo openhartig over de zware weg die hij heeft afgelegd om het eerste elftal van Feyenoord te bereiken en vertelt hij over zijn eerste maanden in De Kuip. Rob van Dijk staat in het clubmagazine stil bij zijn naderende afscheid als doelman en blikt vooruit op zijn toekomst bij zijn eigen keepersschool.
Verder deze maand in Feyenoord Magazine: het interview van de maand met voormalig vicepremier Wouter Bos, die hoopvol is over de toekomst van Feyenoord, een terugblik op de eerste Feyenoord-maanden van Megastad FM, een uitgebreide kennismaking met Pim Blokland, een top 10 van cadeautjes voor Feyenoord, een vooruitblik op het komende Feyenoord Charity Galadiner en een bijzondere persoonlijke herinnering aan Fred Blankemeijer. Uiteraard is er ook plaats voor de vaste rubriek Mijn Feyenoord (met presentator Sascha Visser) en de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.