Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Luigi Bruins hervat groepstraining

Luigi Bruins heeft woensdagochtend de groepstraining hervat. De aanvallende middenvelder trainde op een steenkoud Varkenoord volledig mee met de selectie van trainer Mario Been. Bruins keerde terug na een liesblessure die hem tijdens de duels met FC Groningen en ADO Den Haag aan de kant had gehouden. De middenvelder doorstond de groepstraining zonder problemen.

Feyenoord startte woensdagochtend in de vrieskou de voorbereiding op de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Willem II. De groepstraining bestond grotendeels uit een grote partijvorm op het door een snijdende wind ijzig koude Varkenoord. Het grootste deel van de aanwezige spelers wapende zich met handschoenen, mutsen en sjaals tegen winterse omstandigheden.



De Rotterdammers werken in de aanloop naar de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Willem II nog drie groepstrainingen af. Donderdag, vrijdag en zaterdag wordt er om 10.30 uur een oefensessie afgewerkt. Willem II tegen Feyenoord wordt aanstaande zondag in het Koning Willem II Stadion gespeeld in begint om 12.30 uur.