Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Pim Blokland: ‘Het loopt storm’

De actie ‘Supporters steunen Feyenoord’, die afgelopen vrijdag in De Kuip is gelanceerd, heeft een vliegende start meegemaakt. Dat heeft Pim Blokland, de voorzitter van de Vrienden van Feyenoord, maandagavond laten weten bij het programma De Wereld Draait Door. ‘Het loopt storm’, zei Blokland in gesprek met presentator Matthijs van Nieuwkerk. Tijdens de uitzending liet oer-Ajacied Sjaak Swart weten de actie te steunen, met een bijdrage van tien euro.

‘Supporters steunen Feyenoord’ biedt supporters de mogelijkheid om Feyenoord te helpen om financieel weer gezond te worden. Zij kunnen zich hiertoe voor tenminste 10 euro aansluiten bij de vereniging ‘Supporter Steunen Feyenoord’ (SSF). Het streven van de initiatiefnemers is om via de actie tenminste één miljoen euro op te halen. Voor deze actie is de website www.supporterssteunenfeyenoord.nl in het leven geroepen.

Supporters die niet over een internetverbinding beschikken, kunnen de actie steunen door te bellen met de afdeling Feyenoord Service & Tickets op nummer 0900-1908 (€ 0,15 p/m, ma-vr 9.00 - 17.00 uur). Medewerkers van Service and Tickets sturen dan een inschrijfformulier toe. Deze formulieren zijn ook af te halen bij de Feyenoord Fanshops en aan het loket van Service and Tickets bij De Kuip.

Supporters die in het buitenland wonen en niet van iDEAL gebruik kunnen maken, kunnen de actie steunen door geld over te maken op ING rekeningnummer 19089 (IBAN: NL13INGB0000019089 / BIC: INGBNL2A) ten name van 'Vereniging Supporters Steunen Feyenoord' te Rotterdam onder vermelding van 'Contributie Supporters Steunen Feyenoord'. Om vervolgens ook in aanmerking te komen voor toezending van een certificaat (over enkele maanden) moet vervolgens ook nog een mail gestuurd worden naar [email protected] met de mededeling dat u op deze manier lid bent geworden van de vereniging.

Bedrijven in het buitenland die de actie willen steunen, kunnen geld overmaken op ING rekeningnummer 19089 (IBAN: NL13INGB0000019089 / BIC: INGBNL2A) ten name van 'Bedrijven Steunen Feyenoord' te Rotterdam onder vermelding van 'Bedrijven Steunen Feyenoord'. Om vervolgens ook in aanmerking te komen voor toezending van een certificaat (over enkele maanden) moet vervolgens ook nog een mail gestuurd worden naar [email protected] met de mededeling dat u op deze manier participeert.