Fanshop
Fanshop

Been, Cabral en Bruins donderdag naar Winterpark Overschie

Jerson Cabral en Luigi Bruins, de twee ambassadeurs van het project Scoren in Noord, zullen aanstaande donderdag een bezoek brengen aan het Winterpark in Overschie. In het Winterpark, dat van 6 tot en met 10 december te vinden is in het Sidelingenpark in Rotterdam, wordt een ijsbaan aangelegd waarop jongeren kunnen schaatsen en verschillende sportieve activiteiten kunnen doen.
Cabral en Bruins zullen als begeleiders optreden bij deze winterse activiteiten en zijn uiteraard beschikbaar om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met de jeugd uit Overschie. De twee Feyenoorders zullen op 9 december tussen 15.30 uur en 17.00 uur aanwezig zijn in het Winterpark. Feyenoord-mascotte Coentje is overdag aanwezig in Overschie. Vorig jaar bezochten ruim 3000 mensen, van jong tot oud, het Winterpark.

Mario Been brengt donderdag tussen 19.00 en 19.30 uur een bezoek aan het Winterpark, om de prijzen uit te reiken die horen bij OverschieSportGratis Toppers van het Jaar. Hierbij wordt onder anderen een vrijwilliger gehuldigd die zich heeft ingezet voor een sport- of scoutingvereniging.

Cabral en Bruins zijn dit seizoen ambassadeur van Scoren in Noord, een samenwerkingsverband tussen de deelgemeente Overschie en Feyenoord. Feyenoord probeert met de samenwerking, evenals bij Scoren op Zuid, de sportieve activiteiten van jongeren te stimuleren, bewegingsarmoede te bestrijden en een bijdrage te leveren aan de motivatie van jongeren bij het volgen van goed onderwijs. Belangrijke pijler binnen het project is de ondersteuning door Feyenoord van het concept ‘Overschie Sport Gratis’. Daarbij vormt sport de belangrijke kapstok voor een scala aan doelstellingen, zoals een vitaler verenigingsleven, meer participatie van ouders, betere voeding en spelenderwijs de Nederlandse taal leren.