Fanshop
Fanshop

Feyenoord start voorbereiding op duel met Excelsior

Feyenoord is woensdagochtend de voorbereiding gestart op het eredivisieduel van aanstaande zondag met Excelsior. Op Varkenoord werkte de selectie van trainer Mario Been in de aanloop naar de enige stadsderby in het Nederlandse betaalde voetbal een groepstraining af op een sneeuwvrij gemaakt trainingsveld.
De oefensessie bestond onder meer uit een positiespel en een pass- en afwerkoefening. Been kon niet over zijn voltallige selectie beschikken, doordat naast de geblesseerden ook de spelers die dinsdagavond met Jong Feyenoord/Excelsior in actie kwamen ontbraken. Het gezamenlijke beloftenelftal van Feyenoord en Excelsior speelt donderdagavond alweer de volgende wedstrijd. Die dag is Jong Helmond Sport de tegenstander.

Sekou Cissé liet zich ook zien op het trainingsveld. De Ivoriaanse aanvaller is herstellende van een voetblessure en werkte onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas een individueel programma af.Feyenoord werkt in de aanloop naar de stadsderby van zondag nog drie groepstrainingen af. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend wordt er vanaf 10.30 uur getraind. Feyenoord tegen Excelsior begint aanstaande zondag om 14.30 uur in De Kuip. Voor het duel met de Kralingers zijn nog toegangskaarten beschikbaar. Er geldt geen clubkaartverplichting. Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop.