Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Fer traint voor het eerst weer buiten na knieblessure

Leroy Fer heeft maandagochtend op Varkenoord voor het eerst sinds het oplopen van zijn knieblessure weer buiten getraind. De middenvelder werkte onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas een loopoefening af. Fer liep in oktober van dit jaar een scheur op in de buitenste band van zijn rechterknie, in de competitiewedstrijd tegen PSV. Sindsdien kwam hij niet meer voor Feyenoord in actie. Trainer Mario Been hoopt dat Fer na de winterstop weer inzetbaar is.
Naast Fer maakte ook Michael Lumb maandag zijn opwachting op het trainingsveld. Lumb is teruggekeerd uit Denemarken, waar hij de afgelopen week verbleef wegens privéomstandigheden. De verdediger ontbrak hierdoor bij de selectie voor de wedstrijden tegen Willem II en Excelsior.

De spelers die afgelopen zondag in actie kwamen tegen Excelsior, werkten maandag binnen een herstelprogramma af. Feyenoord begint woensdag de voorbereiding op de Klassieker van aanstaande zondag. De selectie werkt vier groepstrainingen af voor het duel met Ajax. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag wordt er om 10.30 uur getraind. Klik hier voor het actuele trainingschema.