Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feestelijke middag voor jonge Feyenoord-fans tijdens stadsderby

Een kleine tweeduizend Kameraadjes hebben zondagmiddag de stadsderby tussen Feyenoord en Excelsior vanuit een speciaal voor hen gereserveerd supportersvak bekeken. De leden van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes werden reeds ruim voorafgaand aan de door de ploeg van trainer Mario Been met 1-0 gewonnen wedstrijd verwelkomd in De Kuip door mascotte Coentje. Om de winterkou tegen te gaan konden de jonge Feyenoord-supporters zich warm springen op een springkussen. Daarnaast waren er ook clowns aanwezig en konden de kinderen zich in Feyenoord-kleuren laten schminken.
Feyenoord tegen Excelsior was de tweede Kameraadjeswedstrijd van dit seizoen. Eerder was tijdens het thuisduel met sc Heerenveen al een flink aantal jonge Feyenoord-supporters te gast in De Kuip. Feyenoord tegen Willem II tijdens de tweede seizoenshelft is de derde en tevens laatste Kameraadjeswedstrijd van het huidige seizoen. Leden van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes konden zich de afgelopen maanden aanmelden voor een eenmalig gratis bezoek aan De Kuip tijdens één van deze drie thuiswedstrijden van Feyenoord.



Naast de Kameraadjes bezocht ook een groot aantal kinderen en ouders uit de Rotterdamse deelgemeenten Feijenoord en Overschie de stadsderby. Zij deden dit in het kader van de ouder-kindactie, waardoor kinderen samen met een ouder voor een sterk gereduceerd tarief de thuiswedstrijd van Feyenoord konden bezoeken. Ook leraren van diverse onderwijsinstellingen uit beide deelgemeenten maakten kennis met de Rotterdamse club. Feyenoord heeft de actie in het leven geroepen om de band met de Rotterdamse bevolking verder aan te halen. De Rotterdamse club is in meerdere delen van de Maasstad actief met maatschappelijke projecten als Scoren op Zuid en Scoren in Noord.

Kijk hier voor meer informatie over Feyenoords Juniorclub Kameraadjes.