Fanshop
Fanshop

Eerste shirtwinnaar halve seizoenkaart-actie bekend

Feyenoord-supporter Ron van Engelen uit Haarlem is de eerste winnaar geworden van de speciale actie die is georganiseerd rond de halve seizoenkaart van Feyenoord. De 42-jarige Van Engelen, zelf seizoenkaarthouder op Vak J, bracht vijf nieuwe (halve) seizoenkaarthouders aan en heeft daarmee een door de volledige selectie gesigneerd uitshirt gewonnen. ‘Dat shirt ga ik inlijsten en thuis aan de muur hangen’, zei de gelukkige winnaar.
Van Engelen vroeg twee vrienden met wie hij vroeger wedstrijden van Feyenoord bezocht om een halve seizoenkaart te bestellen voor henzelf en voor hun kinderen, waardoor hij snel vijf nieuwe aanmeldingen bij elkaar had. ‘Het gaat dit seizoen iets minder met Feyenoord, maar als echte supporter steun je je club natuurlijk ook in moeilijke tijden’, zei Van Engelen, die al vanaf zijn 17e fanatiek de wedstrijden van Feyenoord bezoekt.

Supporters die al seizoenkaarthouder zijn, maar iemand kennen die Feyenoord tijdens de tweede seizoenshelft ook willen steunen, ontvangen na aanmelding van een nieuwe (halve) seizoenkaarthouder gratis het witte uitshirt van dit seizoen. Seizoenkaarthouders die vijf nieuwe (halve) seizoenkaarthouders aanmelden, krijgen evenals Van Engelen een door alle selectiespelers gesigneerd uitshirt.

Bij elke seizoenkaart - en dus ook bij de halve seizoenkaart - is het lidmaatschap van Het Legioen tot het einde van het lopende seizoen gratis inbegrepen. Wanneer je de halve seizoenkaart bestelt, profiteer je dus ook direct van de voordelen van een lidmaatschap van Het Legioen.

Kijk voor meer informatie op www.feyenoord.nl/seizoenkaart. De halve seizoenkaart is uiteraard ook verkrijgbaar aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets.