Fanshop
Fanshop

Feyenoord belegt trainingskamp in Oman

Feyenoord belegt in de winterstop ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft een trainingskamp in het Sultanaat Oman. De selectie van de Rotterdamse club verblijft van 7 tot en met 14 januari in het land aan de zuidoostkust van het Arabische Schiereiland. De Rotterdamse club is de gehele week te gast in Sohar, op uitnodiging van de plaatselijke havenautoriteit.
De selectie van Mario Been zal de groepstrainingen afwerken in Sohar Stadium, waar naar alle waarschijnlijkheid ook een oefenwedstrijd zal worden gespeeld. De spelers en technische staf van Feyenoord zullen in Oman ook een voetbalclinic geven aan de plaatselijke jeugd.

Port of Sohar is een van de snelst groeiende havens ter wereld. De ontwikkeling van de haven komt tot stand door een samenwerkingsverband tussen het Sultanaat Oman en Port of Rotterdam. In 2002 sloten beide partijen hiertoe een tot 2025 lopende overeenkomst, die inmiddels is verlengd tot 2043.

Feyenoord hervat na de winterstop op zaterdag 22 januari de competitie. Die dag is in De Kuip De Graafschap de tegenstander. Het eredivisieduel met de Superboeren begint om 20.45 uur.