Fanshop
Fanshop

Officiële Feyenoord iPhone App gratis verkrijgbaar

De officiële Feyenoord App voor iPhone, iPod Touch en iPad is vanaf deze week gratis te downloaden in de App Store van iTunes. Via de Feyenoord App kunnen supporters altijd en overal via hun iPhone toegang krijgen tot het laatste nieuws over de club. Met de door e-sites in samenwerking met Feyenoord ontwikkelde applicatie zijn tevens alle wedstrijden van Feyenoord rechtstreeks van minuut tot minuut te volgen.
Met de introductie van de Feyenoord App heeft Feyenoord een nieuw kanaal in het leven geroepen om te communiceren met haar supporters. Naast de website Feyenoord.nl is de club actief op diverse sociale netwerken, zoals Twitter, Hyves en Facebook. Inmiddels hebben al bijna 110.000 supporters zich aangesloten op de officiële Feyenoord Hyves-pagina. ‘De Feyenoord applicatie voor iPhone is een logisch vervolg op deze activiteiten’, zegt Raymond Salomon, manager media & communicatie van Feyenoord. ‘Wij willen de achterban op zoveel mogelijk manier bereiken en informeren. Daarbij mag een applicatie voor de iPhone niet ontbreken.’
 
Via de Feyenoord App is voorafgaand aan elke wedstrijd de opstelling alvast te bekijken en kan de wedstrijd live gevolgd worden met een minuut tot minuut verslag met de belangrijkste gebeurtenissen. In de App is verder altijd het laatste nieuws en alle informatie over de selectie te lezen, de stand in de eredivsie en alles rondom de wedstrijden. De App zal de komende tijd verder ontwikkeld worden. Zo zullen er geregeld nieuwe toepassingen aan de applicatie toegevoegd worden.
 
Vooralsnog is de App alleen verkrijgbaar voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Feyenoord en e-sites werken daarnaast aan een mobiele site om zo ook fans met andere mobiele apparaten te kunnen bedienen.
 
Download de officiële Feyenoord App via de App Store van iTunes.