Fanshop
Fanshop

Feyenoord App in top gratis downloads App Store

De officiële Feyenoord App, die deze week werd geïntroduceerd, is al binnen een paar dagen doorgedrongen tot de Top 25 van meest gedownloade gratis Apps in de iTunes App Store. De eerste reacties van supporters op de applicatie voor iPhone, iPad en iPod Touch zijn zeer positief. Gebruikers beoordelen de Feyenoord App, die is ontwikkeld door e-sites in samenwerking met Feyenoord, gemiddeld met ruim vier sterren op een schaal van vijf.
Via de Feyenoord App is voorafgaand aan elke wedstrijd de opstelling alvast te bekijken en kan de wedstrijd live gevolgd worden met een minuut tot minuut verslag met de belangrijkste gebeurtenissen. In de App is verder altijd het laatste nieuws en alle informatie over de selectie te lezen, de stand in de eredivisie te bekijken en alle info rond de wedstrijden te achterhalen. De App zal de komende tijd verder ontwikkeld worden. Zo zullen er geregeld nieuwe toepassingen aan de applicatie toegevoegd worden. 
 
Vooralsnog is de officiële Feyenoord App alleen verkrijgbaar voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Feyenoord en e-sites werken daarnaast aan een mobiele site om zo ook fans met andere mobiele apparaten te kunnen bedienen.
 
Download de officiële Feyenoord App via de App Store van iTunes.