Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord en Viagogo sluiten overeenkomst

Binnenkort kunnen seizoenkaarthouders van Feyenoord bij afwezigheid weer proberen hun seizoenkaartplaats door te verkopen aan andere supporters. Op deze manier kunnen zij een compensatie krijgen voor het missen van een wedstrijd waarvoor wel betaald is. Hierdoor wordt het bovendien voor alle supporters van Feyenoord mogelijk om plaats te nemen op tribunes die normaliter niet in de losse verkoop verkrijgbaar zijn, zoals bijvoorbeeld de Gerard Meijer Tribune (Gele zijde).
Voor deze online kaartenmarkt heeft Feyenoord een overeenkomst gesloten met Viagogo. Viagogo is Europa’s grootste speler in deze markt en werkt onder meer samen met Manchester United, Chelsea FC en FC Bayern München. Viagogo staat garant voor een veilige online marktplaatsomgeving, waardoor supporters op een veilige en betrouwbare wijze kaarten kunnen kopen en verkopen.

Feyenoord was een van de eerste voetbalclubs in Europa die enkele jaren geleden een zogeheten secondary ticketing functionaliteit aanbood aan haar supporters. Helaas is deze service aan het begin van dit seizoen noodgedwongen stilgelegd. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om alle processen en systemen in orde te brengen. Verwacht wordt dat eind januari 2011 alles in gereedheid is gebracht en dat Feyenoord deze service wederom aan haar supporters kan aanbieden.