Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord met 23 spelers naar Oman

De selectie van Feyenoord is vrijdagochtend in alle vroegte vertrokken naar het Sultanaat Oman voor het trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De Rotterdammers verzamelden om half zeven bij De Kuip, waarna koers werd gezet richting Schiphol. Daar stapte de selectie van trainer Mario Been in het vliegtuig naar het Arabische Schiereiland. De Rotterdamse club is de gehele week te gast in Sohar, op uitnodiging van de plaatselijke havenautoriteit.
Been heeft in Oman de beschikking over 23 spelers. Onder hen Gill Swerts, die donderdag op huurbasis overkwam van AZ. Ook Leroy Fer en Sekou Cissé stapten in het vliegtuig. Het tweetal is op de weg terug van respectievelijk een knie- en een teenblessure. De proefspelers Krisztian Simon en Sergey Khizhnichenko zullen eveneens deelnemen aan het trainingskamp.Rob van Dijk is vanwege een blessure niet meegereisd naar Oman. De doelverdediger zal in De Kuip individueel aan zijn herstel werken. Naast Van Dijk zijn ook de geblesseerden Jon Dahl Tomasson, Bart Schenkeveld en Ruben Schaken in Rotterdam achtergebleven. Dani Fernández revalideert in zijn vaderland Spanje van een zware knieblessure.

De volgende 23 spelers zijn mee op trainingskamp in Oman:

Doel: Darley en Erwin Mulder.

Verdediging: Stefan de Vrij, Kelvin Leerdam, Gill Swerts, Ron Vlaar, André Bahia, Bruno Martins Indi en Tim de Cler.

Middenveld: Kamohelo Mokotjo, Karim El Ahmadi, Ricky van Haaren, Leroy Fer, Luigi Bruins en Adil Auassar.

Aanval: Diego Biseswar, Krisztian Simon, Georginio Wijnaldum, Luc Castaignos, Jhonny van Beukering, Sergey Khizhnichenko, Sekou Cissé en Jerson Cabral.