Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Vink leidt Ajax – Feyenoord

De KNVB heeft Pieter Vink aangesteld als scheidsrechter voor het eredivisieduel van woensdag 19 januari tussen Ajax en Feyenoord. De arbiter wordt tijdens de Klassieker bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Brink en Langkamp. De heer Liesveld treedt op als vierde official. Ajax tegen Feyenoord begint woensdag 19 januari om 20.45 uur in de Amsterdam Arena.
De wedstrijd tussen beide ploegen stond aanvankelijk op het programma voor zondag 19 december, werd toen vanwege winterse weersomstandigheden afgelast. De komende Klassieker is voor Feyenoord de eerste wedstrijd na de winterstop. De Rotterdammers verblijven momenteel in Oman vanwege een trainingskamp ter voorbereiding op de tweede competitiehelft.

De eerste thuiswedstrijd tijdens het tweede deel van het seizoen staat voor zaterdag 22 januari op het programma. Die dag komt De Graafschap op bezoek in Rotterdam. Het duel in De Kuip tussen de ploeg van trainer Mario Been en de Superboeren begint om 20.45 uur. Toegangskaarten voor dit duel zijn in de vrije verkoop verkrijgbaar. Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop.