Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nieuwe Feyenoord-tenues gepresenteerd tijdens SupportersAvond

De tweede editie van de Feyenoord SupportersAvond vindt dit seizoen plaats op donderdag 24 februari 2011. Op die dag zullen de deuren van het Maasgebouw vanaf 18.30 uur geopend zijn voor een avond vol bijzondere optredens en activiteiten. De volledige selectie van Feyenoord zal tijdens de SupportersAvond aanwezig zijn.
Bezoekers van de Feyenoord SupportersAvond krijgen onder meer de primeur van de nieuwe tenues van Feyenoord voor het seizoen 2011/2012. PUMA showt zowel het nieuwe uit- als thuistenue in samenwerking met Feyenoord.

Evenals tijdens de eerste Feyenoord SupportersAvond krijgen supporters op 24 februari de kans om aanwezig te zijn bij de talkshow Studio Feyenoord, waarbij verschillende spelers en leden van de technische staf zullen aanschuiven, om te praten over onder meer het huidige seizoen. Uiteraard krijgen ook de supporters in de zaal de kans om een vraag te stellen. Tijdens de SupportersAvond zijn er drie sessies van Studio Feyenoord, die elk circa 45 minuten duren. Deze sessies beginnen om respectievelijk 19.00, 20.45 en 21.45 uur. Bezoekers van de avond die Studio Feyenoord willen bezoeken dienen vooraf kaarten hiervoor te reserveren (gratis, maximaal vier kaarten per reservering).

Een nieuw onderdeel tijdens de SupportersAvond is Battle against the players, waarbij bezoekers het in een potje tafelvoetbal of op de PlayStation kunnen opnemen tegen de spelers van Feyenoord.

Tickets zijn vanaf vandaag (11 januari) hier te koop. Leden van Het Legioen en Kameraadjes vanaf 13 jaar hebben tot 24 januari voorrang op de kaartverkoop. Zij betalen 7,50 euro per kaart. Op maandag 24 januari start de reguliere kaartverkoop. Kaarten zijn vanaf die dag verkrijgbaar voor 12,50 euro. (Maximaal 4 kaarten per persoon, voor ieder e-ticket wordt € 1,00 administratiekosten in rekening gebracht).

Koop hier kaarten voor de Feyenoord SupportersAvond