Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Coen Moulijn geëerd met shirt voor supporters

Ter nagedachtenis aan Coen Moulijn wordt er door Feyenoord, Het Legioen en de Feyenoord Supportersvereniging in samenspraak met de nabestaanden van de oer-Feyenoorder een T-shirt uitgebracht als eerbetoon aan Mister Feyenoord. De club, beide supportersorganisaties en de dierbaren van Moulijn hopen dat het shirt bijdraagt aan het levend houden van de herinnering aan de beste Feyenoorder aller tijden.
De opbrengst van het zwarte T-shirt met daarop de afbeelding van de oer-Feyenoorder gaat in eerste instantie naar de nabestaanden van Coen Moulijn. Zij hebben ervoor gekozen om de revenuen ten goede te laten komen aan de vereniging Supporters steunen Feyenoord. Op deze manier hopen ze bij te dragen aan het verdere financiële herstel van Feyenoord, de club waar Coen Moulijn zo veel van hield.

Het T-shirt ter nagedachtenis aan Coen Moulijn zal op korte termijn verkrijgbaar zijn in de Feyenoord Fanshops. Daarnaast is het ook mogelijk het shirt via www.feyenoordfanshop.nl in bezit te krijgen. De online voorinschrijving start woensdag 12 januari. Het shirt is voor € 14,99 verkrijgbaar. De verzendkosten bij online aankoop bedragen € 3,95.

Coen Moulijn overleed op dinsdag 4 januari in de leeftijd van 73 jaar. De voormalige linksbuiten verdiende in de liefst zeventien seizoenen die hij in het eerste elftal van Feyenoord speelde het predicaat ‘Beste Feyenoorder aller tijden’. Afgelopen zaterdag vond onder indrukwekkende omstandigheden de uitvaart van de oer-Feyenoorder plaats. Tienduizenden Feyenoord-supporters, Rotterdammers en overige belangstellenden bewezen Coen Moulijn in zijn geboortestad de laatste eer.