Fanshop
Fanshop

Tussenstand Supporters steunen Feyenoord: 750.000 euro

Feyenoord-supporters hebben vanaf de start van actie Supporters steunen Feyenoord 750.000 euro bijeengebracht voor de financiële gezondmaking van Feyenoord. Dat heeft Pim Blokland woensdag namens de Vrienden van Feyenoord (VvF) bekend gemaakt tijdens een informele persbijeenkomst in de lobby van het Crowne Plaza hotel in Sohar, waar de selectie deze week verblijft voor een trainingskamp. Blokland verwacht dat één miljoen euro op korte termijn bereikt zal worden. Zodra dit bedrag binnen is, wordt een volwaardige participatie in de VvF afgenomen. Blokland hoopt op een vliegwieleffect nu een miljoen euro in zicht is. ‘Zodra dat bedrag bereikt is, brengen we dat uiteraard ook naar buiten’, zei hij.
De actie Supporters steunen Feyenoord werd begin december van vorig jaar gelanceerd in De Kuip. De actie is een initiatief van de Vrienden van Feyenoord onder leiding van Pim Blokland, de Feyenoord Supporters Vereniging (FSV) en Het Legioen. ‘Supporters steunen Feyenoord’ biedt supporters de mogelijkheid om Feyenoord te helpen om financieel weer gezond te worden. Zij kunnen zich hiertoe voor tenminste 10 euro aansluiten bij de vereniging ‘Supporter Steunen Feyenoord’ (SSF).

Supporters die deelnemen worden via hun bijdrage formeel lid van de SSF. Het gestorte bedrag geldt als eenmalige contributie voor deze vereniging. Elke 10 euro die wordt gestort geeft recht op één stem in de vereniging. Zodra er door supporters gezamenlijk één miljoen euro bijeen is gebracht, wordt van dit geld een volwaardige participatie in de VvF genomen. De supporters worden met deze participatie betrokken bij het reilen en zeilen van de club.

Klik hier om naar de website van Supporters steunen Feyenoord te gaan.