Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Selectie opgesplitst voor middagtraining

De Feyenoord-selectie heeft woensdagmiddag de training hervat, nadat afgelopen dinsdag de oefenwedstrijd tegen een gelegenheidsteam uit Oman met 0-1 werd gewonnen. De ploeg werd hiervoor opgesplitst in drie groepen. Op het trainingsveld kwamen in totaal veertien spelers in actie. De rest van de Feyenoorders bleef achter in het spelershotel, waar een individueel programma werd afgewerkt.
Op het veld van het stadion van Sohar werkten acht spelers die dinsdag tenminste een helft in actie kwamen een uitlooptraining af onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg. Leon Vlemmings nam een groep van vijf spelers onder handen. Voor hen stond onder meer een afwerkoefening op het programma.

Leroy Fer keerde terug op het trainingsveld, nadat hij afgelopen maandag uit voorzorg voortijdig de training verliet. De middenvelder liet ook de oefenwedstrijd van dinsdag aan zich voorbij gaan. Fer werkt de komende tijd een speciaal programma af. Hij is op de weg terug na een knieblessure. Keeperstrainer Patrick Lodewijks trainde individueel met doelman Darley.

Voor de Feyenoord-selectie staan er nog drie groepstrainingen op het programma tijdens het trainingskamp in Oman. Donderdag wordt er twee keer getraind, terwijl er vrijdagochtend nog één oefensessie wordt afgewerkt, voordat Feyenoord vrijdagavond terug naar Nederland vliegt.