Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord besluit trainingskamp met pittig partijspel

De Feyenoord-selectie heeft vrijdagochtend het trainingskamp in Oman afgesloten met een pittige training in het stadion van Sohar. Alle twintig beschikbare spelers kwamen in actie op het trainingsveld, waar het grootste deel van de training in het teken stond van een partijspel op een klein veld. Georginio Wijnaldum en Leroy Fer, die beiden op de terugweg zijn na een blessure, lieten deze partij aan zich voorbij gaan.

Luc Castaignos moest tegen het eind van de training geblesseerd van het veld. De spits kreeg in de partij een forse tik op zijn enkel en kon niet verder spelen. ‘Ik hoop dat het meevalt met hem’, zei Mario Been na afloop van de training. De training van vrijdag werd besloten met een uitgebreide uitloopoefening.



Feyenoord werd na afloop van de vrijdagtraining vaarwel gezegd door verschillende medewerkers van Port of Sohar en hun familieleden. De selectie verbleef de afgelopen week op uitnodiging van de plaatselijke havenautoriteit in Oman en werd gedag gezegd met een spandoek waarop in het Arabisch viel te lezen: ‘werd gedag gezegd met een spandoek waarop in het Arabisch viel te lezen: ‘Feyenoord, ma ‘asalama fe Sohar!’, Arabisch voor ‘Feyenoord, tot ziens in Sohar!’.



De selectie verblijft vrijdagmiddag nog in het spelershotel Crowne Plaza, voordat de groep per bus naar de Omaanse hoofdstad Muscat reist. Daar stapt de ploeg vrijdagavond op het vliegtuig richting Nederland. De selectie keert zaterdagochtend terug in Rotterdam.