Fanshop
Fanshop

Nachtelijk gesprek na nieuwe nederlaag

Zaterdag (gisteren) verloor Feyenoord tegen De Graafschap in de slotfase van de tweede helft, tot grote frustratie en verdriet van alle aanwezigen in De Kuip. Direct na afloop verzamelden een paar honderd supporters zich voor het Maasgebouw om uiting te geven aan hun teleurstelling. Ondanks de gespannen sfeer wisten de supporters de rust wederom te bewaren.
Tegen het eind van de avond vond er vervolgens een gesprek plaats tussen vertegenwoordigers uit de diverse supporters geledingen, de FSV, het bestuur van de club, de Vrienden van Feyenoord (VvF) en politieagenten van de voetbaleenheid. Alle aanwezigen spraken elkaar tot diep in de nacht waarbij de emoties hoog opliepen.
 
Pim Blokland heeft namens de VvF en Raad van Commissarissen (RvC) na afloop van het gesprek aangegeven dat de frustraties worden gedeeld en dat hij de mening van de supporters komende week zal overbrengen aan de VvF, de RvC en de voltallige directie. Daarbij heeft hij ook aangegeven dat hij binnen een week een terugkoppeling zal geven aan de supporters.