Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Bosvelt trefzeker in Feyenoord-shirt

Paul Bosvelt was afgelopen zaterdag eenmalig in het Feyenoord-shirt te bewonderen. De oud-middenvelder, die aanvoerder was toen Feyenoord in 2002 de UEFA Cup won, speelde op Varkenoord mee in de wedstrijd tussen de Feyenoord Business Club (FBC) en de Business Club van De Graafschap. Het duel eindigde in 2-2, waarbij Bosvelt één treffer voor zijn rekening nam.
Naast Bosvelt maakten ook oud-Feyenoorders Peter Brunings, Ben Wijnstekers en Peter Houtman hun opwachting tegen de Business Club van De Graafschap. Het elftal stond onder leiding van FBC-lid Kurt Martens. Feyenoord kwam tijdens de wedstrijd twee keer terug van een achterstand, waarbij het tweede Rotterdamse doelpunt werd gemaakt door Jos Kaalen.
 
 
Na afloop van het duel genoten de leden van de twee Business Clubs van een gezamenlijke maaltijd in het Maasgebouw, waarna de tribunes van De Kuip werden opgezocht voor de wedstrijd Feyenoord tegen De Graafschap.
 
 
De Feyenoord Business Club speelt vaker wedstrijden tegen Business Clubs van andere betaald voetbal organisaties. Zo staat voor volgend seizoen al de afspraak om een uitwedstrijd tegen de Business Club van De Graafschap te spelen. ‘Op de eerste plaats zijn dit soort duels heel gezellig’, zei Peter Brunings, manager sales van Feyenoord. ‘Daarnaast zijn ze natuurlijk bedoeld om de onderlinge banden met andere Business Clubs aan te halen.’