Fanshop
Fanshop

Reguliere kaartverkoop SupportersAvond van start

Toegangskaarten voor de tweede editie van de Feyenoord SupportersAvond zijn vanaf maandag (vandaag) voor iedere Feyenoord-supporter verkrijgbaar. Na de voorrangsperiode voor leden van Het Legioen en Kameraadjes tijdens de afgelopen weken heeft vanaf deze dag ook de rest van Feyenoords supportersschare de mogelijkheid om toegangskaarten voor het evenement aan te schaffen.
De Feyenoord SupportersAvond vindt dit seizoen plaats op donderdag 24 februari 2011. Op die dag zullen de deuren van het Maasgebouw vanaf 18.30 uur geopend zijn voor een avond vol bijzondere optredens en activiteiten. De volledige selectie van Feyenoord zal tijdens de SupportersAvond aanwezig zijn. Bezoekers van de Feyenoord SupportersAvond krijgen onder meer de primeur van de nieuwe tenues van Feyenoord voor het seizoen 2011/2012. PUMA showt zowel het nieuwe uit- als thuistenue in samenwerking met Feyenoord.

Evenals tijdens de eerste Feyenoord SupportersAvond krijgen supporters op 24 februari de kans om aanwezig te zijn bij de talkshow Studio Feyenoord, waarbij verschillende spelers en leden van de technische staf zullen aanschuiven, om te praten over onder meer het huidige seizoen. Uiteraard krijgen ook de supporters in de zaal de kans om een vraag te stellen. Tijdens de SupportersAvond zijn er drie sessies van Studio Feyenoord, die elk circa 45 minuten duren. Deze sessies beginnen om respectievelijk 19.00, 20.45 en 21.45 uur. Bezoekers van de avond die Studio Feyenoord willen bezoeken dienen vooraf kaarten hiervoor te reserveren (gratis, maximaal vier kaarten per reservering).

Een nieuw onderdeel tijdens de SupportersAvond is Battle against the players, waarbij bezoekers het in een potje tafelvoetbal of op de PlayStation kunnen opnemen tegen de spelers van Feyenoord. Daarnaast zijn er diverse optredens van artiesten, waaronder DJ Paul Elstak.

Tickets zijn hier te koop. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 12,50 euro. (Maximaal 4 kaarten per persoon, voor ieder e-ticket wordt € 1,00 administratiekosten in rekening gebracht).

Koop hier kaarten voor de Feyenoord SupportersAvond.