Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord zonder Simon en Van Beukering op trainingsveld

Feyenoord heeft woensdagochtend met een uitgedunde selectie een groepstraining afgewerkt. Naast de langdurig geblesseerden ontbraken op Varkenoord onder meer ook Jhonny van Beukering en Krisztián Simon. Beide spelers zijn ziek en moesten daarom verstek laten gaan tijdens de groepstraining. Darley en Bruno Martins Indi lieten zich vanwege lichte klachten eveneens niet zien op het trainingsveld.

Feyenoord-trainer Mario Been stond uiteindelijk met veertien veldspelers en twee doelmannen op het veld. Onder hen André Bahia, die de dinsdagtraining nog aan zich voorbij had laten gaan. Luc Castaignos, Kamohelo Mokotjo en Kelvin Leerdam sloten zich woensdag ook weer aan bij de selectie van de Rotterdammers. Het drietal speelde maandagavond een duel met Jong Feyenoord/Excelsior en ontbrak om die reden tijdens de dinsdagtraining.



De Rotterdammers trainen in de aanloop naar het eredivisieduel van aanstaande zondag met FC Twente nog twee keer. Ter voorbereiding op de ontmoeting met de regerend landskampioen staat er op vrijdag en zaterdag een groepstraining op het programma. Beide oefensessies worden afgewerkt op Varkenoord en beginnen om 10.30 uur.