Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine vanaf komende week in de winkel verkrijgbaar. In het zevende nummer van het seizoen is er veel aandacht voor clubicoon Coen Moulijn, die begin dit jaar op 73-jarige leeftijd overleed. Zo komen elf oud-medespelers van de legendarische linksbuiten aan het woord en zijn de mooiste foto’s terug te zien van de herdenkingsdienst in De Kuip en de daaropvolgende rouwstoet door Rotterdam.
In het clubmagazine komt daarnaast aanwinst Gill Swerts uitgebreid aan het woord. De verdediger, die overkwam van AZ, vertelt over zijn bijzondere band met de Rotterdamse club en de ambities die hij bij Feyenoord heeft. Kelvin Leerdam gaat in een openhartig interview in op zijn liefde voor Suriname, het land waar hij werd geboren en waar hij minstens eenmaal per jaar terugkeert voor vakantie.

Verder deze maand in Feyenoord Magazine: alles over het afgelopen trainingskamp van Feyenoord in Oman, een top 10 van de meest bijzondere tweede seizoenshelften uit de Feyenoord-historie en een verhaal over de aanstaande introductie van de Legioen-clubkaart. Uiteraard is er ook plaats voor de vaste rubrieken Mijn Feyenoord en Mijmeren met Meijer, naast de columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.