Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

De Cler terug op trainingsveld

Tim de Cler heeft maandagochtend een training afgewerkt op Varkenoord. De linkervleugelverdediger trainde onder leiding van assistent-trainer Leon Vlemmings, nadat hij zondagmiddag nog ontbrak tijdens het duel met Vitesse. De Cler moest vanwege ziekte eind vorige week verstek laten gaan tijdens de groepstraining en meldde zich afgelopen zaterdag weer in De Kuip. De wedstrijd tegen de Arnhemmers kwam echter nog te vroeg. De Cler werd in het Gelredome vervangen door jeugdinternational Bruno Martins Indi.


De Cler werkte op Varkenoord samen met Leroy Fer, Bart Schenkeveld en Dani Fernández een programma af. Fer maakte zondag tegen Vitesse zijn rentree, nadat hij drie maanden aan de kant had gestaan met een knieblessure. Schenkeveld en Fernández revalideren beiden van een zware knieblessure. Het viertal deed tijdens de oefensessie onder meer een passoefening.



Darley was het vijfde selectielid dat zich maandagochtend liet zien op Varkenoord. De Braziliaanse doelman werkte onder leiding van keeperstrainer Patrick Lodewijks een keeperstraining af. Darley kampte de afgelopen tijd met knieklachten.