Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Been begroet tien spelers op groepstraining

Mario Been heeft woensdagochtend tien spelers kunnen begroeten op de groepstraining op Varkenoord. De trainer kan in verband met de interlands van deze week niet beschikken over een groot deel van de selectie. Tim de Cler was één van de spelers die woensdag wel met op het trainingsveld in actie kwam. De verdediger miste de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Vitesse wegens ziekte. Afgelopen maandag werkte De Cler al een individueel programma af. De keepers Rob van Dijk en Erwin Mulder werden woensdag apart onder handen genomen door keeperstrainer Patrick Lodewijks. Voor de acht beschikbare veldspelers stond de training voor het grootste deel in het teken van een positiespel.

Been had tot kort voor de training verwacht dat hij over nog één veldspeler extra kon beschikken. Ron Vlaar kreeg echter kort voor de oefensessie te horen dat hij is toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal, voor de oefenwedstrijd tegen Oostenrijk. Op het moment dat de selectie de kleedkamer uit stapte om de gang richting het trainingsveld te maken, stapte Vlaar in de auto richting Eindhoven, waar woensdagavond de oefeninterland van Oranje wordt gespeeld.



Jerson Cabral en Luigi Bruins keerden woensdag terug op het trainingsveld, nadat zij beiden de wedstrijd van zondag misten wegens lichte hamstringklachten. De twee werkten op een bijveld op Varkenoord samen met hersteltrainer Marcel Cas verschillende oefeningen met de bal af.