Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord nadert uitverkochte Kuip tegen Heracles

Feyenoord nadert een uitverkochte Kuip voor het thuisduel van aanstaande zaterdag met Heracles Almelo. Supporters van de Rotterdamse club hebben de afgelopen dagen tegen het speciale tarief van € 19,08 massaal kaarten afgenomen voor het eredivisieduel. Dit actietarief geldt voor alle vakken. Enkele dagen voor de aftrap zijn er nog slechts iets meer dan duizend toegangskaarten beschikbaar, waardoor de kans groot is dat de ploeg van trainer Mario Been zaterdag tegen de Almeloërs andermaal kan rekenen op de massale steun van het legioen.
De wedstrijd tegen Heracles Almelo is voor Feyenoord-supporters de eerste mogelijkheid om de aanwinsten Ryo Miyaichi, Marcel Meeuwis en Søren Larsen aan het werk te zien in De Kuip. De drie spelers maakten afgelopen zondag al hun debuut in de uitwedstrijd tegen Vitesse. Feyenoord tegen Heracles Almelo begint aanstaande zaterdag om 19.45 uur en staat onder leiding van arbiter Wiedemeijer.

Toegangskaarten voor Feyenoord tegen Heracles Almelo kunnen voor de actieprijs van € 19,08 gekocht worden via TicketBox of www.feyenoord.nl. Een clubkaart is voor deze wedstrijd niet nodig. Klik hier voor meer informatie en om direct kaarten te bestellen.